Stichting Narcis bestaat 30 jaar!
sinds 1983

Ontdek het laatste nieuws en updates van Stichting Narcis

Welkom op de nieuwspagina van Stichting Narcis. Hier houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwsberichten en interessante updates met betrekking tot onze activiteiten en initiatieven.

Als stichting streven we ernaar om Arabische vrouwen in Leiden en omgeving te ondersteunen en hun participatie in de samenleving te bevorderen. Op deze pagina delen we verhalen, succesverhalen en getuigenissen van vrouwen die door onze activiteiten en diensten zijn geïnspireerd en geholpen.

U vindt hier actuele nieuwsberichten over komende evenementen, lezingen, cursussen, sociale bijeenkomsten en culturele uitwisselingen. We willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan onze activiteiten en samen met ons de Arabische cultuur te ontdekken en interculturele uitwisseling te bevorderen.

Blijf deze pagina regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van alle updates en ontwikkelingen binnen Stichting Narcis. We zijn verheugd om u te informeren en inspireren met ons nieuws en hopen u binnenkort te verwelkomen bij een van onze evenementen of activiteiten.

Samen streven we naar een inclusieve samenleving en empowerment van Arabische vrouwen.


E-mailen
Bellen
Info